דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 203 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חומוס טחינה טעים ומהיר הכנה
חומוס טחינה... מה עם הצ`יפס סלט?
  • 1 לבשל את גרגירי החומוס עפ"י ההוראות (שקית גרגירי חומוס קפואים) ולסנן.
  • 2 בפוד פרוססור (מעבד מזון) יש לשים מחצית מהטחינה עם 1/3 כוס מים, לימון כבוש, מלח ופלפל.
  • 3 לאחר תחילת הערבוב יש להוסיף את קוביית הקרח, לרסק למשחה לבנה ולתקן תיבול.
  • 4 באותו פוד פרוססור יש לרסק את הגרגירים עם יתרת הטחינה, המים, המלח והפלפל למשחה עם מרקם גרגירי.
  • 5 לקלות על מחבת פסים את הלחם ולחתוך למשולשים.
  • 6 לחתוך את הירקות לקוביות.
  • 7 בתחתית צלחת להניח מצע חומוס, מעליו את הטחינה ולעטר סביב בירקות במעגלים.
  • 8 בראש הטחינה להניח ביצת שלו (ביצים כמספר הסועדים) מטוגנת עין, לזלף שמן זית, מלח ופלפל.
  • 9 להתענג.

ציוד נדרש: פוד פרוססור (מעבד מזון).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13% 20% 22.8% 44.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב