דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 834 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת פסטה עם בצל
פשטידת פסטה קלה להכנה
  • 1 לקצוץ את הבצלים.
  • 2 לחמם שמן במחבת, להוסיף את הבצלים ולטגן עד להשחמה.
  • 3 לבשל את הפסטה על פי ההוראות במים ומלח. להוציא ולסנן.
  • 4 להניח את הפסטה בקערה, להוסיף את הבצלים המטוגנים (כולל השמן שנותר במחבת), הביצים, המלח והפלפל ולערבב.
  • 5 לשפוך לתבנית אינגליש קייק (3 יח`) או תבנית מרובעת ולהכניס לתנור לחום של 180 מעלות ולאפות עד להזהבה בערך 20-30 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף קופסת פטריות קצוצות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 11.2% 15.1% 68.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב