דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 359 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סלט כרוב קריספי ברוטב בוטנים ממכר
אחד הסלטים האסיאתיים הטעימים שתכינו
  • 1 לגלגל את הטורטיות צמוד ופורסים דק. לטגן בשמן עמוק עד להזהבה ולצנן בצד.
  • 2 להניח בקערה את כל הירקות והפקאנים (את הכרוב לחתוך לרצועות).
  • 3 לטגן את השניצלים, לפרוס לרצועות דקות ולהוסיף גם כן לקערה יחד עם הקריספי טורטייה שהכנו (לשמור חלק בצד לעיטור המנה.
  • 4 לחמם בסיר את כל מרכיבי רוטב הבוטנים תוך כדי ערבוב על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך מעט. במידה והרוטב סמיך מדי ניתן להוסיף מעט מים ולערבב כשהאש כבויה. להוסיף גם את שמן השומשום ולערבב.
  • 5 למזוג את רוטב הבוטנים מעל הסלט בקערה (להוסיף בהדרגה לפי הטעם + לשמור מעט רוטב למזיגה לפני ההגשה), לערבב בעדינות ולקשט בבצל ירוק ועוד קריספי טורטייה מעל. להגיש סלט כרוב קריספי ברוטב חמאת בוטנים מושלם!
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בכמות שמן מספקת לפי המתכון. שיטת ההכנה כוללת טיגון ובישול. הפעם נצטרך להגיד תודה לגיסתי רעות שכששאלתי אותה מה להביא לארוחה היא ביקשה סלט עם "עדיפות לרוטב בוטנים".

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 35.8% 24.3% 33.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.69 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב