דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 108 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת תרד ללא גלוטן קלה להכנה
טוויסט נהדר של דפי אורז בפשטידה
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות טורבו.
  • 2 להרתיח מים בסיר, כשמגיעים לרתיחה להכניס את עלי התרד לכמה דקות ולסנן.
  • 3 לערבב את התרד עם הביצים, הגבינה והתיבול (מלבד שמן הזית).
  • 4 להרטיב במים 4 דפי אורז ולשים בכל צד בתבנית. להעביר את הבלילה עליהם, לקפל מעט מהצדדים ולשים מעל עוד שני דפי אורז שיכסו את הכל.
  • 5 למשוח מעל מעט שמן זית.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 25-30 דקות (לקראת הסוף להגביר את החום ל- 250 מעלות.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה (תבנית אלומיניום בינונית רגילה, 26x32).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.8% 20.8% 34.9% 31.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב