דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת תרד ללא גלוטן קלה להכנה
פשטידת תרד ללא גלוטן קלה להכנה
טוויסט נהדר של דפי אורז בפשטידה

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 108 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות טורבו.
  • 2 להרתיח מים בסיר, כשמגיעים לרתיחה להכניס את עלי התרד לכמה דקות ולסנן.
  • 3 לערבב את התרד עם הביצים, הגבינה והתיבול (מלבד שמן הזית).
  • 4 להרטיב במים 4 דפי אורז ולשים בכל צד בתבנית. להעביר את הבלילה עליהם, לקפל מעט מהצדדים ולשים מעל עוד שני דפי אורז שיכסו את הכל.
  • 5 למשוח מעל מעט שמן זית.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 25-30 דקות (לקראת הסוף להגביר את החום ל- 250 מעלות.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה (תבנית אלומיניום בינונית רגילה, 26x32).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של רונה אשכנזי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)7165
חלבונים (גרם)6.1 5.64
פחמימות (גרם)65
מתוכן סוכרים (גרם)0.96 0.89
שומנים (גרם)3.63 3.36
מתוכם שומן רווי (גרם)1.28 1.18
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.110.11
כולסטרול (מ"ג)66.37 61.35
נתרן (מ"ג)327302.31
סיבים תזונתיים (גרם)2.25 2.08
מים (גרם)12.9611.98
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)27.3625.29
ויטמין B (מ"ג)0.40.37
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.117.5
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.14
ויטמין C (מ"ג)0.040.04
ויטמין D (מק"ג)0.350.32
ויטמין E (מ"ג)0.190.17
ויטמין K (מק"ג)0.450.41
סידן (מ"ג)30.4728.17
ברזל (מ"ג)0.340.32
מגנזיום (מ"ג)2.322.14
זרחן (מ"ג)33.8931.33
אבץ (מ"ג)0.220.21
אשלגן (מ"ג)25.2523.34
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.3
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.270.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.58
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.54

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.8% 20.8% 34.9% 31.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.