דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 532 גרם למנה\יחידה (2-4 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגיות, בצלים ופטריות ברוטב מתוק-חריף
הכי טעים שיש לצהריים
  • 1 משרים מעט את הפרגיות ברוטב הסויה ושמן השומשום.
  • 2 מטגנים ללא השמן במחבת רחבה את הבצלים למשך כ- 2 דקות ומערבבים תוך כדי. מוסיפים את שמן החמניות, מערבבים, מנמיכים את האש וסוגרים במכסה למשך 2-3 דקות נוספות לריכוך.
  • 3 מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים להטמעה. מוסיפים לטיגון את השום והפטריות, וממשיכים בטיגון קל.
  • 4 מזיזים את הירקות לצד אחד של המחבת ומטגנים קלות את הפרגיות בצד השני משני הצדדים. לאחר השחמה קלה מערבבים את הכל וממשיכים לטגן.
  • 5 מתבלים בסילאן, הצ`ילי החריף, הצ`ילי הגרוס, המלח, והפלפל השחור, מערבבים הכל ביחד ומוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה, מיץ הלימון והמים הרותחים.
  • 6 לסיום, מוסיפים את הקורנפלור המעורבב במים הקרים על מנת להסמיך את הרוטב. מגישים חם תבשיל פרגיות טעים ברוטב מיוחד!
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 21.3% 41.5% 32.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב