דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 403 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות בקר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים
קציצות קלות להכנה שכולם אוהבים
  • 1 מערבבים בקערה את מרכיבי הקציצות (מלבד שמן הזית לטיגון), ונותנים לתערובת לנוח קצת במקרר (חצי שעה זה מצוין). מכינים מהתערובת כדורים בגודל כדור גולף, ובמחבת רחבה ועמוקה עם שמן הזית (בגובה כחצי ס"מ) מטגנים קלות את הקציצות עד להשחמה קלה משני הצדדים ומוציאים לצלחת עם נייר סופג.
  • 2 לאותה המחבת עם אותו השמן שנשאר מטיגון הקציצות, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, הרסק וכל התבלינים, ומבשלים 2-3 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים גם את המים הרותחים עם אבקת המרק ומביאים לרתיחה.
  • 3 מורידים לאש בינונית-נמוכה, מניחים את הקציצות בפנים, מכסים ומנענעים קצת את הסיר כדי שהרוטב יכסה לגמרי את הקציצות. מבשלים במשך כחצי שעה ומגישים עם אורז לבן, חלה או מה שבא לכם!
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 22.9% 38.2% 34%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב