דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 152 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגיות במחבת פסים ברוטב אסיאתי
פרגיות אסיאתיות שגם ילדים אוהבים
  • 1 מחממים את השמן במחבת הפסים וצולים את הפרגיות עד להשחמה (במידה ויש כמות גדולה מחלקים את הטיגון למס` פעמים ומניחים בקערית בצד בכל פעם. כשהכל מוכן מחזירים למחבת פסים).
  • 2 מוסיפים למחבת הפסים את רוטב הסויה, הטריאקי, השום הכתוש והפלפל השחור, מערבבים היטב ומטגנים ממש עוד כדקה-שתיים. זהו - מוכן!
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת פסים.

התיבול במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 28.4% 66.5% 5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב