דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 463 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף עם פטריות ועגבניות שרי צבעוניות
ארוחת צהריים טעימה במיוחד
  • 1 לחצות כל חתיכה ("פרפר") של חזה עוף לשניים, לתבל במעט מלח ופלפל שחור, ולטגן במעט שמן זית עד להזהבה קלה.
  • 2 להוציא את חזה העוף מהמחבת, להכניס את הפטריות השלמות ולטגן אותן מעט. לאחר שהפטריות מטוגנות להוסיף את עגבניות השרי ושיני השום השלמות, לטגן כ- 5 דקות נוספות, להוסיף את התבלינים, לערבב היטב, למזוג את המים הרותחים, לערבב שוב ולהביא לרתיחה.
  • 3 לאחר הרתיחה להוסיף את חזה העוף למחבת, לערבב ולהביא לרתיחה שוב יחד למשך כ- 2 דקות.
  • 4 בקערית נפרדת לערבב את הקורנפלור עם המים הקרים עד לקבלת נוזל חלק ללא גושים, למזוג בהדרגה למחבת, לערבב תוך כדי ולבשל עוד כ- 2 דקות.
  • 5 להגיש חם ולפזר מעל את הפטרוזיליה והבצל הירוק לקישוט.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 19% 56.9% 19.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב