דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 189 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת ירקות עם גבינה
  • 1 מערבבים היטב את כל החומרים (חוץ מהחמאה ופירורי הלחם) ומוזגים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 2 מפזרים חתיכות קטנות של חמאה ומפזרים פירורי לחם.
  • 3 אופים בחום בינוני של כ- 180 מעלות עד שהפשטידה מתייצבת, כ- 30-40 דקות.
  • 4 לפני החיתוך נותנים לה להתקרר מעט, אחרת היא מתפרקת.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס או קרמיקה בגודל בינוני.

במקום פירורי הלחם והחמאה ניתן לזרות גבינה קשה מגורדת. אפשר להוסיף גם גבינה מלוחה מגורדת. לאלו שאוהבים בטטה, טעים להוסיף עם תפוחי האדמה. אם רוצים פשטידה פרווה, אפשר לוותר על הגבינה ובמקום חמאה להשתמש במרגרינה. פרוסת פשטידה וסלט ירקות טרי הם ארוחה קלה, טעימה ומשביעה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 16.4% 18.9% 60.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב