דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 441 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (30-35 קציצות (תלוי בגודל)))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עוף ברוטב לימון ודבש
קציצות עוף טעימות לארוחת הצהריים
  • 1 לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי הקציצות ולהעביר למקרר בזמן הכנת הרוטב.
  • 2 במחבת רחבה לטגן בשמן על אש בינונית את הפלפל הצהוב, הבצל והקישואים.
  • 3 לתבל בתבלינים, לערבב היטב, להנמיך את האש ולסגור במכסה ל- 3 דקות של בישול.
  • 4 להוסיף את הפטרוזיליה, פרוסות הלימון, מיץ הלימון, הדבש והמים, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולסגור במכסה.
  • 5 בזמן הזה לטגן את הקציצות בשמן, בסיום להוסיף אותן לרוטב ולבשל עוד כ- 15-20 דקות. מומלץ להגיש עם אורז ולהינות ממנה טעימה במיוחד!
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 22.8% 36.2% 35.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב