דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 1.1 ק"ג למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקי עוף, בטטות ובצל סגול בגלייז מתקתק
אם אתם אוהבים עוף מתקתק - זה המתכון בשבילכם!
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 לערבב בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
  • 3 לסדר על מגש אפייה את שוקי העוף, הבטטות והבצל הסגול (תזכרו תמיד שמה שיהיה בקצוות המגש תמיד ישחים יותר ולכן אני אוהבת להניח שם את הבטטות).
  • 4 למזוג מעל את הרוטב, לערבב היטב ולוודא שכל המרכיבים מצופים ברוטב כמו שצריך.
  • 5 לעטוף בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, ולאפות בתנור למשך כשעה וחצי. להסיר את הכיסוי ולהשחים עוד כ- 20-30 דקות. מתקבלת מנת עוף בתנור מושלמת!
  • 6 בתיאבון חיוך

במתכון כתוב בשוקי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בשוקי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.5% 5.7% 22.3% 63.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב