דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שוקי עוף, בטטות ובצל סגול בגלייז מתקתק
שוקי עוף, בטטות ובצל סגול בגלייז מתקתק
אם אתם אוהבים עוף מתקתק - זה המתכון בשבילכם!

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 1.1 ק"ג למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 לערבב בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
  • 3 לסדר על מגש אפייה את שוקי העוף, הבטטות והבצל הסגול (תזכרו תמיד שמה שיהיה בקצוות המגש תמיד ישחים יותר ולכן אני אוהבת להניח שם את הבטטות).
  • 4 למזוג מעל את הרוטב, לערבב היטב ולוודא שכל המרכיבים מצופים ברוטב כמו שצריך.
  • 5 לעטוף בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, ולאפות בתנור למשך כשעה וחצי. להסיר את הכיסוי ולהשחים עוד כ- 20-30 דקות. מתקבלת מנת עוף בתנור מושלמת!
  • 6 בתיאבון חיוך

במתכון כתוב בשוקי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בשוקי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של טלי!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1,01893
חלבונים (גרם)57.87 5.27
פחמימות (גרם)16415
מתוכן סוכרים (גרם)64.3 5.85
שומנים (גרם)14.87 1.35
מתוכם שומן רווי (גרם)3.94 0.36
כולסטרול (מ"ג)150.4 13.69
נתרן (מ"ג)1,653150.5
סיבים תזונתיים (גרם)22.08 2.01
מים (גרם)818.9174.55
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)5,933540.11
ויטמין B (מ"ג)24.142.2
ויטמין B1 (מ"ג)0.560.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.760.07
ויטמין B3 (מ"ג)14.411.31
ויטמין B5 (מ"ג)6.390.58
ויטמין B6 (מ"ג)1.970.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)59.455.41
ויטמין B12 (מק"ג)0.510.05
ויטמין C (מ"ג)106.299.68
ויטמין D (מק"ג)0.20.02
ויטמין E (מ"ג)7.890.72
ויטמין K (מק"ג)23.092.1
סידן (מ"ג)253.2623.05
ברזל (מ"ג)8.20.75
מגנזיום (מ"ג)188.7917.19
זרחן (מ"ג)586.1653.36
אבץ (מ"ג)6.380.58
אשלגן (מ"ג)2,355214.42
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.750.34
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.140.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)3.180.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.90.45
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.080.37

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.5% 5.7% 22.3% 63.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.