דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (כ- 10 מנות מכל עוגה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוחים ואגוזים בחושה
תרתיחו מים לקפה...
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 175 מעלות.
  • 2 לטרוף את הביצים בקערה עם מטרפה, להוסיף בזרם דק את הסוכר, לאחר מכן את השמן, התפוחים המגורדים, הקינמון, האגוזים והצימוקים, ולבסוף להוסיף את הקמח התופח והסודה לשתיה.
  • 3 למזוג את הבלילה אל 2 תבניות אינגליש קייק משומנות ומרופדות בנייר אפייה, ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 35-40 דקות (תלוי בסוג התנור), עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  • 4 תזכרו שהעוגה הזאת תשגע את האורחים שלכם - באחריות! מתקבלת עוגת תפוחים ואגוזים בחושה פשוט מושלמת עם הקפה בצד. אני הלכתי לקטוף תפוחים מהעץ של השכנה...
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 29.3% 7.7% 61.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב