דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת תפוחים ואגוזים בחושה
עוגת תפוחים ואגוזים בחושה
תרתיחו מים לקפה...

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (כ- 10 מנות מכל עוגה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 175 מעלות.
  • 2 לטרוף את הביצים בקערה עם מטרפה, להוסיף בזרם דק את הסוכר, לאחר מכן את השמן, התפוחים המגורדים, הקינמון, האגוזים והצימוקים, ולבסוף להוסיף את הקמח התופח והסודה לשתיה.
  • 3 למזוג את הבלילה אל 2 תבניות אינגליש קייק משומנות ומרופדות בנייר אפייה, ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 35-40 דקות (תלוי בסוג התנור), עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  • 4 תזכרו שהעוגה הזאת תשגע את האורחים שלכם - באחריות! מתקבלת עוגת תפוחים ואגוזים בחושה פשוט מושלמת עם הקפה בצד. אני הלכתי לקטוף תפוחים מהעץ של השכנה...
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של בת חן!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)268381
חלבונים (גרם)3.9 5.55
פחמימות (גרם)3144
מתוכן סוכרים (גרם)19.18 27.32
שומנים (גרם)14.93 21.27
מתוכם שומן רווי (גרם)1.46 2.07
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)37.94 54.05
נתרן (מ"ג)143.65204.64
סיבים תזונתיים (גרם)0.98 1.4
מים (גרם)16.623.64
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)16.7323.83
ויטמין B (מ"ג)0.510.73
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.130.18
ויטמין B5 (מ"ג)0.210.29
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.0417.14
ויטמין B12 (מק"ג)0.090.13
ויטמין C (מ"ג)0.620.89
ויטמין D (מק"ג)0.210.3
ויטמין E (מ"ג)0.180.26
ויטמין K (מק"ג)0.630.89
סידן (מ"ג)18.1425.84
ברזל (מ"ג)0.470.67
מגנזיום (מ"ג)13.8419.72
זרחן (מ"ג)48.5669.17
אבץ (מ"ג)0.370.52
אשלגן (מ"ג)75.6107.69
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.514.99
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.640.91
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.834.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)11.43
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.971.38

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 29.3% 7.7% 61.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.44 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.