דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 383 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות טונה משימורים
קציצות הדגים הכי קלות וטעימות שתכינו
  • 1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות. שימו לב: במידה והבלילה יבשה מדי, יש להוסיף עוד ביצה לתערובת.
  • 2 מחממים בסיר רחב את השמן ומניחים את שיני השום. מוסיפים את הגמבה, הכוסברה, הפלפל החריף וגרגירי החומוס.
  • 3 מערבבים בקערה קטנה את המים הרותחים עם התבלינים ומוזגים לסיר.
  • 4 כשהמים מבעבעים, יוצרים קציצות טונה מהתערובת ומוסיפים אותן לסיר.
  • 5 מבשלים למשך כ- 20-25 דקות עד שהקציצות מוכנות. מתקבלות קציצות טונה משימורים שאתם חייבים לאמץ. מומלץ להגיש עם חלה טרייה או כסנדוויץ` ולפזר מעל כוסברה טרייה!
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אני השתמשתי במחבת מיוחדת בה ניתן להכין את שני תבשילים שונים או את אותו התבשיל רק כשאחד פיקנטי והשני לא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 28.2% 34% 32.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב