דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 610 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל כרעיים עם תפוחי אדמה ואפונה
תכינו סיר של אורז לבן בצד (:
  • 1 בסיר סוטאז` רחב מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים את הסלרי, מטגנים עוד כ- 2-3 דקות, מוסיפים את התבלינים ו"פותחים" אותם מעט בשמן.
  • 2 מכניסים את כרעי העוף לסיר על הצד של העור, מכסים ונותנים צריבה של כ- 5 דקות.
  • 3 הופכים את העוף לצד השני וצורבים לעוד כ- 5 דקות.
  • 4 מוסיפים לסיר את תפוחי אדמה והאפונה, מוזגים מים עד לכיסוי המרכיבים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 10 דקות. מנמיכים ללהבה בינונית וממשיכים בבישול כשהסיר מכוסה למשך כ- 40 דקות עד לצמצום הנוזלים (לא לגמרי).
  • 5 בסיום הבישול מכניסים את הסיר ללא המכסה לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות על תוכנית גריל למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
  • 6 מוציאים את הסיר מהתנור ומפזרים את הכוסברה הקצוצה.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 15.8% 45.5% 33.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב