דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת פקאן מייפל מדהימה
תחחמו את המים לקפה ופשוט תיהנו
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 175 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 בקערת המיקסר להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח ובהיר. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן בזרם דק, מיץ התפוזים ולבסוף את הקמח התופח. שימו לב לא לערבב יותר מדי כדי שהעוגה לא תצא לכם דחוסה.
  • 3 למזוג כ- 1/4 מהבלילה אל קערה, אליה יש להוסיף את הפקאנים, הקינמון והמייפל. לקפל בעזרת מרית עד להטמעתם.
  • 4 למזוג את הבלילה אל תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ (אני השתמשתי בתבנית קוגלהוף עם חור באמצע), מעליה למזוג את בלילת הפקאן ולשייש בעזרת מקל/מזלג/כפית.
  • 5 להעביר לאפייה בתנור החם למשך כ- 40-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש (שימו לב שזמן האפייה משתנה בהתאם לסוג התנור). לצנן ולפדר באבקת הסוכר (לא חובה).
  • 6 תכינו - זו עוגת פקאן מייפל מושלמת וקלילה ברמות!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם בלון הקצפה, מרית, תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ/תבנית קוגלהוף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 31% 10.1% 57.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב