דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עוף מטוגנות עם מנגולד ועלי תרד
קציצות חזה עוף ירוקות
  • 1 לשטוף היטב את עלי המנגולד והתרד, לאדות במחבת רחבה וחמה עד שהם הופכים לסמרטוטיים, לסחוט היטב מנוזלים ולקצוץ דק.
  • 2 להשרות את פרוסות הלחם במים, לסחוט היטב ולפורר.
  • 3 בקערה גדולה לערבב היטב את חזה העוף ביחד עם הביצים, השום, הקמח, הלחם המפורר והעלים הקצוצים. להניח בצד לכרבע שעה לספיגת הטעמים.
  • 4 לחמם מחבת עם שמן חצי עמוק על אש בינונית, ליצור קציצות עגולות ושטוחות ולטגן בשמן החם עד להשחמה מכל צד.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן חצי עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 31.8% 45% 18.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב