דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קציצות עוף מטוגנות עם מנגולד ועלי תרד
קציצות עוף מטוגנות עם מנגולד ועלי תרד
קציצות חזה עוף ירוקות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לשטוף היטב את עלי המנגולד והתרד, לאדות במחבת רחבה וחמה עד שהם הופכים לסמרטוטיים, לסחוט היטב מנוזלים ולקצוץ דק.
  • 2 להשרות את פרוסות הלחם במים, לסחוט היטב ולפורר.
  • 3 בקערה גדולה לערבב היטב את חזה העוף ביחד עם הביצים, השום, הקמח, הלחם המפורר והעלים הקצוצים. להניח בצד לכרבע שעה לספיגת הטעמים.
  • 4 לחמם מחבת עם שמן חצי עמוק על אש בינונית, ליצור קציצות עגולות ושטוחות ולטגן בשמן החם עד להשחמה מכל צד.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן חצי עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ליטל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)168158
חלבונים (גרם)13.88 13.1
פחמימות (גרם)66
מתוכן סוכרים (גרם)0.37 0.35
שומנים (גרם)9.82 9.27
מתוכם שומן רווי (גרם)1.35 1.27
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)75.93 71.63
נתרן (מ"ג)221.24208.72
סיבים תזונתיים (גרם)1.32 1.24
מים (גרם)72.368.2
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)234.16220.91
ויטמין B (מ"ג)6.15.76
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.18
ויטמין B3 (מ"ג)4.864.58
ויטמין B5 (מ"ג)0.60.57
ויטמין B6 (מ"ג)0.330.31
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)54.9851.87
ויטמין B12 (מק"ג)0.230.22
ויטמין C (מ"ג)6.436.06
ויטמין D (מק"ג)0.30.28
ויטמין E (מ"ג)1.221.15
ויטמין K (מק"ג)206.32194.65
סידן (מ"ג)67.964.06
ברזל (מ"ג)2.22.07
מגנזיום (מ"ג)52.5949.62
זרחן (מ"ג)128.74121.45
אבץ (מ"ג)0.810.77
אשלגן (מ"ג)345.26325.71
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.620.59
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.480.46
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.010.95
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.920.86

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 31.8% 45% 18.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.53 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.