דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 488 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות הודו מבושלות עם עשבי תיבול וירקות
קציצות בשר הודו לחובבי עשבי התיבול
  • 1 לערבב את כל מרכיבי הקציצות יחד ולהניח בצד לכחצי שעה לספיגת טעמים והתייצבות (אין בעיה לא לחכות וישר להכניס לרוטב - הן פשוט יהיו מעט יותר רכות לכידרור, זה לא משנה את הטעם/היציבות שלהן בבישול).
  • 2 בסיר רחב לטגן במעט שמן את הבצל, לאחר כ- 5 דקות להוסיף את הכרפס ולטגן עד לריכוך. להוסיף את התבלינים, לערבב, להוסיף את המים הרותחים ולערבב.
  • 3 ליצור קציצות בעזרת ידיים מעט רטובות ולהניח בתוך הסיר. כעת אפשר להוסיף את הקישואים ולבשל על אש בינונית למשך כ- 20-30 דקות. אם חסר נוזלים - אפשר להוסיף מעט. בנוסף, אפשר להפוך בעדינות את קציצות ההודו אחרי כרבע שעה או עם כף למזוג עליהן מהרוטב החם.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 22.6% 37.6% 33%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב