דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קציצות בשר הודו לחובבי עשבי התיבול

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 488 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לערבב את כל מרכיבי הקציצות יחד ולהניח בצד לכחצי שעה לספיגת טעמים והתייצבות (אין בעיה לא לחכות וישר להכניס לרוטב - הן פשוט יהיו מעט יותר רכות לכידרור, זה לא משנה את הטעם/היציבות שלהן בבישול).
  • 2 בסיר רחב לטגן במעט שמן את הבצל, לאחר כ- 5 דקות להוסיף את הכרפס ולטגן עד לריכוך. להוסיף את התבלינים, לערבב, להוסיף את המים הרותחים ולערבב.
  • 3 ליצור קציצות בעזרת ידיים מעט רטובות ולהניח בתוך הסיר. כעת אפשר להוסיף את הקישואים ולבשל על אש בינונית למשך כ- 20-30 דקות. אם חסר נוזלים - אפשר להוסיף מעט. בנוסף, אפשר להפוך בעדינות את קציצות ההודו אחרי כרבע שעה או עם כף למזוג עליהן מהרוטב החם.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ליטל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)42687
חלבונים (גרם)33.95 6.95
פחמימות (גרם)306
מתוכן סוכרים (גרם)10.33 2.12
שומנים (גרם)20.4 4.18
מתוכם שומן רווי (גרם)3.87 0.79
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.140.03
כולסטרול (מ"ג)143.91 29.48
נתרן (מ"ג)1,349276.28
סיבים תזונתיים (גרם)6.15 1.26
מים (גרם)396.4281.2
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)717.65147
ויטמין B (מ"ג)14.582.99
ויטמין B1 (מ"ג)0.240.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.450.09
ויטמין B3 (מ"ג)10.542.16
ויטמין B5 (מ"ג)2.210.45
ויטמין B6 (מ"ג)1.010.21
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)116.0323.77
ויטמין B12 (מק"ג)1.460.3
ויטמין C (מ"ג)63.8213.07
ויטמין D (מק"ג)0.480.1
ויטמין E (מ"ג)1.350.28
ויטמין K (מק"ג)390.9380.08
סידן (מ"ג)183.5237.59
ברזל (מ"ג)6.091.25
מגנזיום (מ"ג)107.221.96
זרחן (מ"ג)404.5682.87
אבץ (מ"ג)4.530.93
אשלגן (מ"ג)1,154236.34
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.520.72
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.270.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.990.61
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.230.87
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.810.78

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 22.6% 37.6% 33%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.