דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת חלבון קלה וטעימה
פשטידה טעימה עשירה בחלבון
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 170 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 מערבבים בקערה את כל המרכיבים וטורפים היטב. שימו לב: במידה ומשתמשים בשיבולת שועל דקה יש לתת לבלילה לנוח כרבע שעה לפני ההכנסה לתנור.
  • 3 בשלב זה מומלץ להוסיף את התוספות הרצויות (ראו רעיונות לשידרוג).
  • 4 מעבירים את התערובת אל תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה (אינגליש קייק גדולה, תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ או תבנית מלבנית 70x80 ס"מ).
  • 5 אופים את הפשטידה בתנור החם למשך כ- 30-40 דקות (תלוי בסוג התנור). מתקבלת פשטידת חלבון קלה להכנה שכדאי לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תוספות אפשריות: מוקפץ בצל ופטריות, ברוקולי חלוט, תירס, כרישה עם פטריות, קוביות בטטה ועוד. לפני האפייה ניתן לפזר מעל תערובת של שומשום לבן ושומשום שחור, או פירורי לחם מוזהבים.

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק גדולה, תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ או תבנית מלבנית 70x80 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את התוספות לפשטידה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 37.4% 39.9% 22.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב