דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 185 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות חצילים ופטריות מטוגנות
קציצות צמחוניות טעימות במיוחד
  • 1 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה עדינה, להוסיף את חצילים ואת שאר המרכיבים (מלבד המים, הקמח ופירורי הלחם), לערבב מדי פעם, להוסיף את המים, להמשיך לבשל עד שכל הנוזלים מתאדים והחצילים מתרככים ולקרר היטב.
  • 2 שימו לב: העיסה יוצאת רכה מעט וזה בסדר. בשלב זה להוסיף את הקמח ופירורי הלחם.
  • 3 להכין מהעיסה כדורים בגודל הרצוי ולהניח בצד למשך כמה דקות.
  • 4 בידיים משומנות לקחת כל כדור, לשטח אותו מעט, לטבול בביצים הטרופות, לצפות בפירורי הלחם המוזהבים ולטגן בשמן עמוק עד להזהבה יפה.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן לטיגון עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 34.1% 10.6% 49.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב