דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 215 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת קישואים וגבינות
שילוב נהדר של קישואים, גבינות ובצל
  • 1 מקלפים את הקישואים ומגררים בפומפייה גסה. סוחטים אותם היטב במסננת (חשוב מאוד!).
  • 2 קולפים את הבצל וחותכים לטבעות. מטגנים בשמן הזית עד להזהבה ומסירים מהאש.
  • 3 מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית מלבנית גדולה (20X30 ס"מ).
  • 4 מערבבים בקערה את הקוטג`. מפוררים בפנים את הגבינה הבולגרית לפירורים דקים ככל שאפשר. מוסיפים ביצים בזו אחר זו, כאשר מערבבים בין תוספת כל ביצה.
  • 5 מוסיפים את הקמח המלא ומערבבים היטב לפיזור אחיד. מוסיפים פלפל שחור ופתיתי גבינה צהובה, ומערבבים עד לפיזור אחיד.
  • 6 מוסיפים לתערובת הגבינה את הקישואים ואת הבצל המטוגן. מערבבים לפיזור אחיד לגמרי של הירקות ומעבירים לתבנית.
  • 7 אופים כ- 45-60 דקות את הפשטידה, עד שסכין הננעץ במרכזה יוצא נקי (ייתכן ויצא עם מעט מים, אל דאגה - הם יתאדו לאחר היציאה מהתנור. העיקר שהגבינה והביצה יהיו אפויות כראוי).
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית גדולה (20X30 ס"מ).

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. פשטידה טעימה מאוד, עדינה ועשירה בחלבונים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 27.5% 36.8% 30.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב