גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | פשטידת קישואים וגבינות |
12 מנות/יחידות, 215 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)
ציוד נדרש: תבנית מלבנית גדולה (20X30 ס"מ).
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. פשטידה טעימה מאוד, עדינה ועשירה בחלבונים.
המתכון באדיבות עידן גבאי
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 187 | 87 |
חלבונים (גרם) | 13.76 | 6.39 |
פחמימות (גרם) | 11 | 5 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.97 | 1.84 |
שומנים (גרם) | 10.28 | 4.77 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.09 | 1.44 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.02 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 109.06 | 50.63 |
נתרן (מ"ג) | 475.06 | 220.53 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.08 | 0.97 |
מים (גרם) | 129.11 | 59.93 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 50.04 | 23.23 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.43 | 0.67 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.07 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.15 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.53 | 0.25 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.52 | 0.24 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.14 | 0.07 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 33.35 | 15.48 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.28 | 0.13 |
ויטמין C (מ"ג) | 6.58 | 3.06 |
ויטמין D (מק"ג) | 1.11 | 0.51 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.8 | 0.37 |
ויטמין K (מק"ג) | 3.44 | 1.6 |
סידן (מ"ג) | 231.3 | 107.37 |
ברזל (מ"ג) | 0.83 | 0.38 |
מגנזיום (מ"ג) | 27.84 | 12.92 |
זרחן (מ"ג) | 92.34 | 42.87 |
אבץ (מ"ג) | 0.75 | 0.35 |
אשלגן (מ"ג) | 257.25 | 119.42 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.68 | 0.32 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.09 | 0.04 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.5 | 0.23 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.89 | 0.41 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.81 | 0.38 |