דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פטריות ובצל
שילוב נהדר של פטריות ובצל
  • 1 קוצצים 2 בצלים ו- 2 חבילות פטריות שמפיניון.
  • 2 מאדים במחבת עם כפית שמן קנולה עד לריכוך.
  • 3 מערבבים בקערה 3 ביצים, שמנת 9%, גביע קוטג` ו- 2 כפות קוואקר.
  • 4 מוסיפים את הבצל והפטריות המאודים.
  • 5 מוסיפים קורט מלח ופלפל לפי הטעם.
  • 6 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 40 דקות בתבנית מתאימה.
  • 7 בתיאבון!
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
אפשר להמיר את השמנת 9% שומן לשלי או אשל 4.5% שומן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 23.7% 32.6% 37%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב