דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (כ- 16 יחידות בורקסים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בורקס מלוואח במילוי עוף ופטריות
בורקס מלאווח טעים במיוחד
  • 1 להפשיר חבילת מלוואח של 8 יחידות.
  • 2 בינתיים במחבת לטגן לשקיפות במעט שמן את הבצל הקצוץ, להוסיף פטריות מסוננות ולטגן כחמש דקות תוך ערבוב מדי פעם.
  • 3 לפנות את המחבת ולטגן את חזה העוף החתוך לרצועות דקות.
  • 4 כשהעוף קיבל קצת צבע מתבלים במלח ופלפל ומערבבים תוך כדי טיגון עד שהרצועות מבושלות בפנים. לערבב יחד עם הפטריות והבצל ולהניח לצינון.
  • 5 כשהמלית קרה חוצים כל מלוואח לשניים, מניחים כף מהמלית על הבצק, מקפלים לשתיים ומהדקים פינות.
  • 6 מניחים בתבנית על נייר אפייה, מברישים בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים עד הזהבה יפה ב- 180 מעלות (כמו כן, בצד מציצים להם מלוואח עם נקניקיות - אפשרי להכין גם כן).
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 25.7% 31% 42.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב