דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 231 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת כל-טוב
  • 1 לקלות גמבות ולקלף. לקרוע לחתיכות גדולות.
  • 2 לטרוף ביצים בקערה, להוסיף את כל יתר המצרכים כולל הגמבות ומלבד השומשום וספריי השמן.
  • 3 לערבב לעיסה אחידה.
  • 4 לרסס בספריי שמן תבנית אפייה ולצקת את העיסה לתוכה.
  • 5 לפזר מעל שומשום ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות עד להזהבה (כ- 45-50 דקות).
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף 200 גרם גבינה מגורדת לתוך העיסה. למי שלא מעוניין בפשטידה חלבית - להשתמש במים במקום בחלב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.8% 14.5% 16.6% 59.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב