דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 189 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת כרישה ותרד
פשטידת כרישה ותרד בריאה ודיאטטית
  • 1 שוטפים את הכרישה היטב, חותכים אותה לעיגולים עבים ומבשלים ביחד עם התרד כ- 20 דקות על להבה גבוהה. מסננים ומצננים.
  • 2 מערבבים בקערה את הגבינה, היוגורט, הביצים ו- 2 כפות הקוואקר.
  • 3 מוסיפים לתערובת את הכרישה והתרד המבושלים.
  • 4 מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  • 5 שופכים את התערובת לתבנית משומנת (בערך כפית שמן).
  • 6 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, למשך כ- 40 דקות או עד להשחמה.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 22.8% 37.7% 35.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב