דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 181 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוגל תפו"א ופטריות
  • 1 פורסים את הבצלים לרצועות.
  • 2 שמים 3 כפות שמן במחבת ומטגנים את הבצלים עד להזהבה. מוציאים לצלחת.
  • 3 באותו המחבת מטגנים את הפטריות חתוכות לרבעים 2-3 דקות עד שהן מזהיבות, מתבלים בחצי כפית מלח ובחצי כפית פלפל שחור ומסירים מהאש.
  • 4 גוררים את תפוחי האדמה, סוחטים היטב ומעבירים לקערה.
  • 5 מוסיפים רבע כוס שמן, ביצים ואת יתרת התבלינים ומערבבים.
  • 6 מניחים בתחתית של תבנית אינגליש קייק את הבצל, מעליו שמים את הפטריות בצורה יפה ומעליהן את תערובת תפוחי האדמה.
  • 7 מכניסים לאפייה בחום של 200 מעלות כ- 40 דקות או עד שהקוגל משחים.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6% 20.5% 10.4% 63.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב