דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 214 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלילות בטעם איטליה
  • 1 מערבבים קמח, אבקת אפייה, חצי כפית מלח ורוזמרין בקערה גדולה. מוסיפים את החמאה הרכה והחתוכה לקוביות ולשים קלות.
  • 2 טורפים את החלב עם הביצה ומוסיפים לקערת הבצק. לשים עד לקבלת בצק רך ואחיד.
  • 3 מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי של סנטימטר.
  • 4 מורחים את טפנד הזיתים על הבצק ועליו מסדרים את העגבניות הפרוסות דק, מפזרים את הבצל הקצוץ גס, הגבינות והתבלינים.
  • 5 מגלגלים את הבצק לגלילה אחת ארוכה. פורסים את הגלילות ומסדרים אותן בצורה נאה בתבנית עגולה קפיצית שנמרחה בשמן זית.
  • 6 אופים בתנור מחומם ל- 180 מעלות כ- 40 דקות.
  • 7 בתיאבון וחג שמח חיוך
טיפ למתכון
אפשרויות הגיוון הן אין סופיות! המלית יכולה להכיל את כל הדברים שאתם אוהבים: פטריות, טונה, גבינות למיניהן, פלפלים קלויים, חצילים מטוגנים, עגבניות מיובשות, ארטישוק ועוד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 27.7% 18.8% 52.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב