דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 385 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל עוף וירקות
ארוחת צהריים בריאה
  • 1 חותכים את החציל לעיגולים ומטגנים בשמן לא עמוק רק לקבלת צבע.
  • 2 מטגנים את הבצל בשמן עד לקבלת שקיפות.
  • 3 מקלפים את הגזר ותפוחי האדמה וחותכים לחתיכות גדולות (אם תפוחי האדמה קטנים אפשר להשאיר אותם כמו שהם שלמים עם קליפה - פשוט לשטוף אותם).
  • 4 מכינים בצד את הרוטב - מערבבים את הרסק עם המים, הפפריקה, המלח והפלפל השחור הגרוס.
  • 5 חותכים את חזה העוף לקוביות לא גדולות ולא קטנות מדי.
  • 6 מטגנים טיפה את חזה העוף (מטגנים בשמן שנשאר לנו - אם יש צורך מוסיפים עוד טיפה).
  • 7 מסדרים בסיר את כל הירקות והעוף.
  • 8 מוסיפים את ראש השום השלם בין הירקות ושופכים מעל את הרוטב.
  • 9 חשוב שיהיה מקום בסיר אחרי שנכנסו המצרכים.
  • 10 שמים על אש בינונית, אחרי הרתיחה מבשלים 40 דקות.
  • 11 ניתן להוסיף מים אם חסר.
  • 12 לקראת הסוף (10 דקות לפני) מוסיפים את עלי הדפנה (5 יחידות).
  • 13 כשמגישים אפשר לקשט עם פטרוזיליה קצוצה.
  • 14 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 20.6% 28.7% 43.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב