דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (25-30 קציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות חזה עוף פיקנטיות
קציצות עוף מטוגנות פיקנטיות
  • 1 מערבבים את כל מצרכי הקציצות לעיסה אחידה.
  • 2 יוצרים מהעיסה קציצות בגודל שרוצים.
  • 3 מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים.
  • 4 לאחר הטיגון מומלץ לספוג את השמן מהקציצות בעזרת נייר סופג. מתקבלות קציצות עוף פיקנטיות שאי אפשר להפסיק לטרוף!
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן הרשומה המצרכים מייצגת את כמות השמן המוערכת שנספגת בקציצות. יש לטגן בשמן חצי עמוק ולכן ייתכן כי יהיה צורך בכמות שמן גדולה יותר. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 21.8% 58.9% 16.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב