דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (18 לביבות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה מטוגנות
לביבות תפוחי אדמה קלות להכנה
  • 1 בעזרת פומפייה לגרד בקערה את כל תפוחי האדמה המקולפים.
  • 2 להוסיף את הקמח והתבלינים ולערבב.
  • 3 בעזרת כף גדולה להניח במחבת לביבות אחת ליד השנייה.
  • 4 לטגן עד להשחמה משני הצדדים.
  • 5 להניח את הלביבות בצלחת על גבי נייר סופג.
  • 6 במידה ויש נוזלים לפני הטיגון - יש למעוך מעט שירדו הנוזלים ואז לטגן.
  • 7 זהו מוכן - בתיאבון חיוך

כמות השמן היא כמות מוערכת ולא מדויקת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 22.6% 9.6% 62.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב