דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 409 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקי עוף ברוטב עגבניות וחומוס
תבשיל עוף מ-ע-ו-ל-ה
  • 1 בסיר סוטאג` בינוני מטגנים את הבצלים בשמן הזית עד להזהבה. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן, מוסיפים את חלקי העוף (לאחר שהשרנו במים רותחים וניקינו), מפזרים מעל קורט מלח גס, "סוגרים" ומזהיבים מכל הצדדים תוך כדי ערבוב.
  • 2 מוסיפים את הכוסברה היבשה והטחונה, שני סוגי הפפריקה, הפלפל השחור והכורכום לפתיחת טעמים, וממשיכים לערבב.
  • 3 מוסיפים אריסה (חריסה), עגבניות וקורט סוכר, וממשיכים לבשל עד ריכוך העגבניות.
  • 4 מוסיפים את המים הרותחים, אבקת מרק העוף והמלח, וממשיכים לבשל על אש נמוכה כרבע שעה עד צמצום מעט מהנוזלים.
  • 5 מוסיפים את גרגירי החומוס והכוסברה הקצוצה, מערבבים קלות, מפזרים מעל את האורגנו וממשיכים לבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור עוד כחצי שעה עד שהעוף מוכן.
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.9% 17.8% 41.8% 32.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב