דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 202 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת כרובית ופטריות עם גבינות
פשטידה עם כרובית, פטריות וגבינות
  • 1 להרתיח בסיר עם מים ומעט מלח את הכרובית עד שהמים מבעבעים ולהמתין עוד כ- 5 דקות. להסיר מהאש ולסנן.
  • 2 לטגן את הבצלים הקצוצים בשמן עד להזהבה מלאה ולהוסיף את הפטריות הטריות, האורגנו הטרי והפטרוזיליה הטרייה. לערבב, לבשל עוד מספר דקות ולהניח בצד.
  • 3 בקערה עמוקה לערבב את הגבינות, הביצים, הקמח והתבלינים.
  • 4 להוסיף לקערת הגבינות את תערובת הבצל והפטריות, לאחר מכן להוסיף גם את הכרובית ולערבב היטב.
  • 5 לשמן תבנית חד פעמית בספריי שמן ולשפוך אליה את כל התערובת.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 45-50 דקות (עד להשחמה).
  • 7 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה לוותר על אבקת המרק, ואת הקמח להמיר לקמח מלא או קמח כוסמין מלא.

ציוד נדרש: תבנית - אפשר חד פעמית עגולה.

הערך התזונתי לא כולל את האורגנו הטרי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 20.1% 28.4% 42.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב