דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות גרנולה
עוגיות גרנולה ביתיות וקלות להכנה
  • 1 מערבבים את החמאה עם שני סוגי הסוכר במיקסר עד שהתערובת אוורירית.
  • 2 מוסיפים את הביצים ומעבדים לתערובת אחידה.
  • 3 מוסיפים את הקמח, המלח, הסודה לשתיה והקינמון, ומערבבים עד שהקמח נבלע בתערובת.
  • 4 מוסיפים את שיבולת השועל, הצימוקים, האגוזים והחמוציות, ומערבבים היטב.
  • 5 מרפדים תבנית אפייה ומניחים כף מהתערובת במרווחים גדולים על התבנית.
  • 6 אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 7 מוציאים מהתנור ומחכים עד שהעוגיות מתקררות ורק אז מוציאים מהתבנית.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף את החמוציות באוכמניות או בכל מה שאוהבים. ניתן לשחק עם המרכיבים לפי הטעם.

שימו לב - העוגיות נעשות שטוחות ורחבות בתום האפייה ולכן יש להקפיד על רווחים גדולים יחסית בתבנית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 17.4% 9.3% 69.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב