דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 248 גרם למנה\יחידה (12 כופתאות בשר ואורז)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כופתה ברנג`י
מרק עם כופתאות פרסיות
  • 1 מערבבים בקערה את כל מצרכי הקציצות ביחד.
  • 2 יוצרים מהתערובת כדורים (קצת פחות מגודל של כדור טניס) ומניחים בצד (כמו בתמונה).
  • 3 מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את כל הירקות ומערבבים כ- 5 דקות.
  • 4 מוסיפים את התבלינים ומערבבים (אם יש צורך מוסיפים מעט מלח).
  • 5 מוסיפים 2 וחצי עד 3 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
  • 6 "זורקים" בעדינות את הכדורים לתוך הסיר, מערבבים ממש בעדינות בתנועות סיבוביות של הסיר וממשיכים לבשל כ- 45 דקות עד שכדורי הבשר ממש תפוחים ומגדילים את נפחם.
  • 6 10 דקות לפני שמכבים את הגז - טועמים מהמרק ומתקנים תיבול.
  • 7 הנה לכם ארוחה בסיר אחד - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במשך הבישול לא להתעסק יותר מדי עם הסיר - לא "לדחוף" כפות לתוך הסיר...

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.7% 12.2% 28.6% 50.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב