דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כופתה ברנג`י
כופתה ברנג`י
מרק עם כופתאות פרסיות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 248 גרם למנה\יחידה (12 כופתאות בשר ואורז)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים בקערה את כל מצרכי הקציצות ביחד.
  • 2 יוצרים מהתערובת כדורים (קצת פחות מגודל של כדור טניס) ומניחים בצד (כמו בתמונה).
  • 3 מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את כל הירקות ומערבבים כ- 5 דקות.
  • 4 מוסיפים את התבלינים ומערבבים (אם יש צורך מוסיפים מעט מלח).
  • 5 מוסיפים 2 וחצי עד 3 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
  • 6 "זורקים" בעדינות את הכדורים לתוך הסיר, מערבבים ממש בעדינות בתנועות סיבוביות של הסיר וממשיכים לבשל כ- 45 דקות עד שכדורי הבשר ממש תפוחים ומגדילים את נפחם.
  • 6 10 דקות לפני שמכבים את הגז - טועמים מהמרק ומתקנים תיבול.
  • 7 הנה לכם ארוחה בסיר אחד - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במשך הבישול לא להתעסק יותר מדי עם הסיר - לא "לדחוף" כפות לתוך הסיר...
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)23595
חלבונים (גרם)16.3 6.57
פחמימות (גרם)2912
מתוכן סוכרים (גרם)4.88 1.97
שומנים (גרם)6.98 2.81
מתוכם שומן רווי (גרם)1.69 0.68
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)53 21.36
נתרן (מ"ג)614.18247.57
סיבים תזונתיים (גרם)4.96 2
מים (גרם)166.266.99
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)384.84155.12
ויטמין B (מ"ג)4.951.99
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.06
ויטמין B3 (מ"ג)3.451.39
ויטמין B5 (מ"ג)0.740.3
ויטמין B6 (מ"ג)0.450.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)36.4814.7
ויטמין B12 (מק"ג)1.080.44
ויטמין C (מ"ג)26.9110.85
ויטמין D (מק"ג)0.120.05
ויטמין E (מ"ג)0.990.4
ויטמין K (מק"ג)108.4943.73
סידן (מ"ג)52.0921
ברזל (מ"ג)2.831.14
מגנזיום (מ"ג)35.8714.46
זרחן (מ"ג)157.563.49
אבץ (מ"ג)3.221.3
אשלגן (מ"ג)588.55237.24
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.240.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.280.11
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.260.11

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.7% 12.2% 28.6% 50.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.17 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.