מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (כ- 20 יחידות)
- בצק עלים - שקית (1000 גרם)
- בננה - יחידה בינונית (101 גרם)
- תות שדה - 20 יחידות בינוניות - סה"כ (400 גרם)
- חמאה - 1/2 אריזת נייר - סה"כ (50 גרם)
- קינמון - 2 כפות שטוחות
- סוכר - 2 כפות שטוחות - סה"כ (30 גרם)
- ביצה - Large
- אבקת סוכר - 3 כפות - סה"כ (48 גרם)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מאפים עם תותים ובננות
- 1 לחמם תנור לחום של 180 מעלות. על תבנית התנור לשים נייר אפייה. לאחר הפשרת הבצק, לרדד על משטח עבודה.
- 2 לפזר כף אחת של סוכר על הבצק, לאחר מכן לפזר כף אחת קינמון.
- 3 לגבי התותים הטריים - להיפטר מהעלה הירוק ולחתוך את התותים לעיגולים. כנ"ל גם את הבננה.
- 4 לפזר בצורה אחידה תותים ובננה ומעל לפזר כף סוכר נוספת.
- 5 לגלגל לצורת רולדה ולחתוך לעיגולים במרחק של עד 5-8 ס"מ אחד מהשני.
- 6 לסדר את הפרחים בתבנית במרחק כ- 5 ס"מ, כך שהמילוי יהיה כלפי מעלה.
- 7 להמיס חמאה, למרוח את הפרחים ולאחר מכן לפזר כף קינמון.
- 8 להכניס לתנור ולאפות כ- 30 דקות, עד לקבלת גוון זהוב. לאחר האפייה לפזר אבקת סוכר לפי הטעם.
- 9 חסרה רק כוס קפה ליד - בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.1% |
31.3% |
7.9% |
58.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב