דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 298 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגיות במרינדה וירקות בתנור
מעדן שניתן להכין לכל ערב חג
  • 1 יש להשרות את נתחי הפרגיות בכל מצרכי המרינדה לפחות שעתיים לפני ההכנה. מומלץ לילה לפני, כך הפרגיות עסיסיות יותר וסופגות טעמים.
  • 2 בתבנית אפייה יחד עם נייר אפייה יש להניח את כל הירקות, לשמן אותם מעט ולהמליח.
  • 3 כעת יש להניח את נתחי הפרגיות מעל, להוסיף את המים מעל הנתחים, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור בחום בינוני (180 מעלות) למשך כרבע שעה עם נייר הכסף.
  • 4 לאחר מכן, להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לצלות עד להזהבה (עוד כרבע שעה-עשרים דקות).
  • 5 בזמן הצלייה אני מציעה בעזרת כף לשפוך מעל נתחי הפרגיות את הרוטב שנוצר לנו בתבנית (זה שומר על עסיסיות).
  • 6 איך ניתן לדעת שהפרגיות מוכנות? להוציא נתח ולחתוך באמצע - אם הבשר לבן - סימן שמוכן.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה בינונית ונייר אפייה.

מנה קלילה ללא טיגון מיותר. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 27.5% 52.6% 17.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב