דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 305 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קנלוני גבינות ברוטב עגבניות
קנלוני עם גבינות לשבועות, צילום: יח"צ
  • הכנת רוטב העגבניות:
  • 1 קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומאדים בשמן זית עד להזהבה.
  • 2 מוסיפים את רסק העגבניות והשום, ומבשלים כ- 10 דקות.
  • 3 מוסיפים את הסוכר ומצמצמים את הנוזלים בשליש.
  • 4 מתבלים בפלפל שחור, מלח ובזיליקום.
  • הכנת הקנלוני:
  • 1 מערבבים את כל חומרי המלית עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2 ממלאים את הקנלוני ומניחים על תבנית אפייה.
  • 3 יוצקים את רוטב העגבניות מעל ומפזרים מעט גבינת מוצרלה.
  • 4 אופים בחום של 200 מעלות צלזיוס במשך 15-20 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. הערך התזונתי לא כולל את המוצרלה שמוסיפים על גבי הקנלוני בסוף ההכנה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 25.1% 20.3% 53.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב