דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 52 גרם למנה\יחידה (כ- 20 שניצלוני דג (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שניצלוני דג מרלוזה
שניצלים מפילה דג מרלוזה
  • 1 מתבלים את נתחי הדג במלח, פלפל גרוס, מיץ לימון ופפריקה, פורסים לרצועות ומשהים כרבע שעה לספיגת טעמים.
  • 2 טורפים בקערה את כל מצרכי הציפוי יחד עד לקבלת בלילה במרקם חלק וללא גושים.
  • 3 טובלים את נתחי הדג הפרוסים בבלילה (רצוי לא הכל יחד אלא אחד אחד), ומטגנים בשמן עמוק (כ- 2 כוסות שמן - לטגן בסיר - ראו מידע נוסף).
  • 4 מוציאים לכלי הגשה מרופד בנייר סופג.
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלוני הדג לאחר הטיגון. יש להשתמש בכמות השמן לפי הצורך לטיגון עמוק (כ- 2 כוסות שמן). דרך אגב, הוודקה מונעת ספיגה רבה של שמן. המתכון בהשראת המטבח הגיאורגי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. לא חובה להשתמש באבקת מרק - ניתן להוסיף במקום מעט מלח (לפי הטעם) וממליצה בנוסף גם כרבע כפית אבקת קארי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 25.9% 53.2% 20.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב