דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 251 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פסטרמה ביתית
פסטרמה ביתית טעימה מחזה הודו
  • 1 לערבב את כל מצרכי המשרה בקערה.
  • 2 להוסיף את חזה ההודו ולערבב היטב (שהמשרה יעטוף את כל הנתח).
  • 3 לעטוף בנייר כסף ולהניח ללילה במקרר.
  • 4 להוציא מהמקרר, להסיר את נייר הכסף, להניח על תבנית אפייה ולהדק בקשירה חזקה.
  • 5 לפזר פלפל שחור גרוס לפי הטעם ולהכניס לתנור לאפייה בחום של 200 מעלות למשך כ- 25 דקות עד להשחמה.
  • 6 לקרר ולחתוך לפרוסות דקות לפי הטעם. הרי לכם פסטרמה ביתית מושלמת.
  • 7 בתיאבון חיוך

ניתן לרכוש נתח חזה הודו שלם ברשת הנמכר בסופרמרקטים. זמן ההכנה לא כולל את זמן השריית נתח חזה ההודו במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 11% 84% 4.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב