דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוחים כפרית לראש השנה
עוגת תפוחים מרשימה ביותר לחג
  • 1 מחממים את התנור ל- 160 מעלות.
  • 2 משמנים תבנית עגולה בקוטר 28 או שתי תבניות אינגליש קייק.
  • 3 במחבת גדולה מקפיצים את קוביות התפוחים עם הקינמון, הברנדי וכף הסילאן למשך כ- 3 דקות, עד שהם מקבלים צבע זהוב ומתרככים.
  • 4 מניחים בצד.
  • 5 מנפים יחד את כל החומרים היבשים (הקמחים, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והסוכר החום) ומניחים בצד.
  • 6 טורפים קלות ביצים ושמן עם גרידת תפוז לתערובת אחידה.
  • 7 יוצרים חור בתערובת החומרים היבשים ושופכים פנימה את תערובת הביצים. בוחשים עד לקבלת תערובת גושית מעט ואחידה יחסית.
  • 8 מוסיפים תפוחים, חמוציות ואגוזים. מכינים תה רותח ושופכים פנימה בהדרגה בכשלוש פעמים.
  • 9 מערבבים היטב לתערובת אחידה וחלקה, אופים כ- 40 דקות (משתנה מתנור לתנור) ובודקים במבחן הקיסם.
  • 10 כשמוציאים את העוגה מהתנור בעודה חמה מזלפים מעט רוטב מייפל מעל.
  • 11 מצננים וחוגגים, חג שמח ושנה מלאה באהבה חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 28 או שתי תבניות אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 20.8% 6.2% 68.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב