דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 457 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרעיים עוף צלויות בתנור עם שזיפים ופטריות
עוף בתנור עם מגוון תוספות מעניינות
  • 1 מערבבים 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור ופפריקה, מפזרים על העוף מכל הצדדים ומשהים בצד ל- 15 דקות.
  • 2 שמים קמח בצלחת עמוקה, מכניסים את העוף ומקמחים משני הצדדים.
  • 3 מחממים מחבת טפלון עם כף שמן זית, צולים את נתחי העוף משני הצדדים כדקה מכל צד ומעבירים לסיר נירוסטה או לתבנית פיירקס עם מכסה שאפשר להכניס לתנור. מפזרים גם את תפוחי האדמה.
  • 4 לאותה מחבת להוסיף עוד חצי כף שמן זית, לטגן את הבצל והשום, להוסיף עגבניה, פטריות, צימוקים, שזיפים מיובשים, אבקת מרק פטריות, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור וקינמון. להוסיף כוס מים ולערבב היטב, לבשל כ- 5 דקות ולהוריד מהאש.
  • 5 לשפוך את התערובת על נתחי העוף שבסיר, לכסות ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות כשעה וחצי.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש בתוספת אורז לבן.

ציוד נדרש: סיר נירוסטה או תבנית פיירקס עם מכסה שאפשר להכניס לתנור.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 12.2% 52.6% 32.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב