דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות בקר, חזה עוף ותרד
שילוב של בקר ועוף
  • 1 מטגנים את עלי התרד הקצוצים בשמן למשך כדקה עד שמאבדים מנפחם.
  • 2 מערבבים היטב את כל המצרכים ומשהים במקרר לפחות חצי שעה לספיגת טעמים.
  • 3 בידיים רטובות יוצרים קציצות בצורה שאוהבים ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים על נייר סופג לספיגת השמן. מגישים קציצות נהדרות לצד התוספת שאוהבים!
  • 4 בהצלחה ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 15.5% 59.5% 21.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב