דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 29 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 את שתי פרוסות הלחם יש להשרות במים ולסחוט היטב.
  • 2 את התרד הטרי יש להשרות במים רותחים, לסנן ולקצוץ דק.
  • 3 ערבבו הכל עם הביצים, השום והתבלינים - עד שנוצרת תערובת אחידה.
  • 4 צרו לביבות וטגנו במחבת חמה.
  • 5 מומלץ לאכול חם!
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן גם לטגן עם תרסיס שמן וכך לחסוך גם את הקלוריות של כף השמן.

תרד זה בריא מאוד - תשאלו את פופאי (:.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.6% 29.9% 25.4% 32.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.67 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב