דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 233 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לכתוש את שיני השום עם שתי כפות שמן, להוסיף את שאר התבלינים ולערבב.
  • 2 בסיר לשים את שאר השמן + התערובת הנ"ל ולהרתיח.
  • 3 להוסיף חצי כוס מים מורתחים מעורבבים עם רסק העגבניות ולהגיע להרתחה.
  • 4 להוסיף פרוסות עבות של הדג ולהטביע אותם בתוך הרוטב ולבשל כחצי שעה.
  • 5 תהנו חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 25.6% 61.9% 11.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב